No public Twitter messages.

Facebook
RSS

Archive for the ‘Nyheter’ Category

Spelbytarkväll i Umeå

Den 30 november har du som bor i närheten av Umeå chans att sälja spelen som sällan lämnar hyllan eller köpa nya. Mer information: http://www.facebook.com/event.php?eid=265225923524423

Tack för i år

Stort tack till alla som hjälpte oss att göra loppisen till ett lyckat event!! Jag hoppas att alla är nöjda med sina fynd och att vi ses nästa år igen.

Boka bord

Vill du ha ett eget bord under loppisen så går det bra att boka ett bord här. Det kostar inget utan det är bara för att försäkra om att det finns plats för de som vill.

En vecka kvar.

Nu är det bara en vecka kvar, hjälp oss att sprida informationen. Bjud in alla du känner som kan tänkas vara intresserade. Bjud in dina vänner till eventets sida på facebook. P.S. Det finns fortfarande några bordplatser kvar att boka om du har mycket som du vill sälja av.

19 mars kl 12 – 16

Den 19 mars klockan 12 är det dags för första spelloppisen i år. Har valt att byta namn från brädspelsloppis till spelloppis eftersom det inte bara är brädspel som finns med. Som vanligt kommer det att finnas en massa spel till salu för en liten peng men man kan även ha chansen att byta till sig ett spel. Spelbutiken Mantikora kommer oxå att finnas på plats. För att boka bord  [ Read More ]

Spelloppis

Nu är det dags att städa ur hyllorna, garderoberna, källaren och vinden. Plocka fram alla de där spelen som bara står och samlar damm, ta med dem till loppisen. Där har du chansen att sälja eller byta spelen mot något som lockar lite mer. Datum jagas fortfarande men kommer upp på sidan så fort det är bestämt.

Hemsida

Nu har vi även fått upp hemsidan. Vi kommer här att lägga upp information om kommande arrangemang samt hoppas vi på att kunna få upp lite funktioner för att underlätta bokning av bord m.m. för de som vill sälja.

Brädspelsloppis i H

Den 23 september klockan 13 är det åter dags för ...

Spelloppis i Halmsta

Den 7 oktopber klockan 12 är det dags för en ...

Loppis Halmstad

Nu är det snart ett år sedan vi hade en ...

Spelbytarkväll i Um

Den 30 november har du som bor i närheten av ...

Tack för i år

Stort tack till alla som hjälpte oss att göra loppisen ...

Annonser

  • Annonsera
  • Mantikora
  • Drakar & Mazariner
  • Annonsera